Hélena Parmér » Fotograf fotar familj, porträtt och bröllop

P I NI M A G EP I NI M A G E

Nej, det händer verkligen inte varje dag och för mig var det allra första gången! Själv har jag bara ett barn, en kille som nu är sju år och jag har så otroligt svårt att föreställa mig hur det är att gå från inga barn till tre små på en och samma gång! Föräldrarna var hur lunga och coola som helst och jag fick ett par underbara timmar hemma hos dom när jag skulle fota de tre. Två tjejer, som är enäggstvillingar och en kille!

Alla tre var hur snälla som helst och ville allra helst vara vakna. Jag gillar att fota nyfödda precis som de är. Vill de vara vakna så fotar jag dom som vakna och somnar de, ja då blir det även bilder på sovande bebisar. Det är vanligt att man vill att bebisen ska sova men personligen så gillar jag när de nyfödda är vakna och man får fram lite mer av deras personligheter. För visst finns personligheten där redan som nyfödd och då som fotograf få chansen att fånga det på bild är magiskt!

Föräldrarna har bokat mitt paket Första året så jag kommer att få följa dessa tre när de växer upp och få chans att fortsätta fånga deras personligheter. Det är bara så otroligt roligt!

P I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G E

  • Anna - Men jisses vad söta! Härligt fångat på bild!ReplyCancel

    • helena.parmer@gmail.com - Tack snälla! Ja, de är söta som socker!ReplyCancel

PLEASE SHARE :FacebookPinterestTwitter

P I NI M A G E

– Vi kommer, är bara lite försenade eftersom jag fick med mig fel klänning från Stockholm! Marie måste vara en av de absolut coolaste brudar jag någonsin har mött. Att 15 minuter innan porträttfotograferingen ska starta inse att det är fel klänning som hänger i klädpåsen, och att den som hänger där är lite för stor, skulle kunna få den mest lugna brud att flippa. Lite småfix, där bland annat tärnorna fick ge sig ut i Visby och hitta ett par andra skor eftersom de som skulle ha varit till den andra klänningen skulle ha blivit alldeles fel, så kom Marie och Anders en halvtimme senare. Jag förväntade mig en stressad brud men möttes av Maries stadig blick och ett:

– Nu kör vi!

Vi fick en helt underbar bröllopsfotografering i Visby utanför Nordergravar! Att fota bröllop på Gotland är något av det härligaste som finns. Jag bodde på Gotland i nästan 10 år och har ett hus strax utanför Visby och tar varenda chans jag kan att få komma ner till ön och vara bröllopsfotogaf. Vigseln hade Marie och Anders i St:Nicolai ruin och det finns så många vackra ruiner i Visby att gifta sig i, förstår inte att inte fler tar chansen.

P I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G E

P I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G E

PLEASE SHARE :FacebookPinterestTwitter

P I NI M A G E

Bröllopssäsongen 2017 startar med Nawres och Jamen och vilken start! Helt mållös och öm i kroppen idag efter att ha fotat deras stora från förberedelser till hemgång. Så otroligt mycket glädje och dans! Finns så mycket fint att visa från detta bröllop så jag kan inte visa bara några få! Det går bara inte! Tack underbara Nawres och Jamen och alla era vänner och släktingar. Vilken dag och kväll vi hade!

P I NI M A G E

P I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G EP I NI M A G E

PLEASE SHARE :FacebookPinterestTwitter