Hélena Parmér » Fotograf fotar familj, porträtt och bröllop

Wish it! Dream it! Do it!

Wish it! Dream it! Do it! Är ingen klassisk workshop eller fotoresa, det är något annat, något nytt!

Jag har länge drömt om att resa till vackra platser och ta sanslöst vackra bröllopsporträtt och varför då inte samla ett härlig gäng fotografer som kan hänga på? Att hinna prata med varandra om allt det underbara, komplexa, galna, svåra och fantastiska som är att vara fotograf och ha ett eget företag. Sagt och gjort! Nu har jag bokat tre ställen som jag har drömt om! Allt är klart och nu har du möjligheten att hänga på!

Vid alla ställen kommer vi bo tillsammans och få mat lagad av egen kock som följer med från Sverige. Allt för att vi ska hinna få tid att träffas, lära känna varandra och må alldeles underbart. Alla tre tillfällena har olika gästfotografer för att få ett nytt tema, förutom bröllop, på varje resa.  Jag har ordnat med allt så det enda du behöver göra är att själv ordna din resa dit. Jag hjälper dig gärna och när du bokat kommer du få ännu mer information kring hur du kan ta dig dit, vad du behöver ha med dig och praktiska tips.

Spana in de första tre destinationerna och tveka inte att höra av dig om du undrar över något. Det här kommer att bli helt sanslöst häftigt!